Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

BDEscolar: Şilili Öğrenciler ve Öğretmenler için Kapsamlı Bir Dijital Kaynak

BDEscolar, Şili'nin eğitim topluluğuna dijital kaynaklara erişim sunan Odilo tarafından geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Şili Eğitim Bakanlığı'nın öğretim çalışmalarını desteklemek ve öğrencilerin öğrenme sürecini kolaylaştırmak amacıyla başlatılan bir girişimdir. Uygulama, öğrenciler, öğretmenler ve ebeveynler için kapsamlı bir kitap ve diğer dijital kaynak koleksiyonuna erişim sağlar.

Uygulama, belediye, desteklenen özel, devredilen yönetim ve yerel eğitim hizmeti kurumlarının öğrenci ve öğretmenlerine dijital kaynaklara kolay ve hızlı erişim imkanı sunar. Öğrenci ve öğretmenler, RUT (Benzersiz Vergi Numarası) numaralarıyla dv olmadan ve CRA123 şifresiyle uygulamaya erişebilirken, ebeveynler ve veliler, çocuklarının RUT numaralarıyla dv olmadan ve CRA123 şifresiyle erişebilirler. BDEscolar ile kullanıcılar okuma materyallerine erişimlerini genişletebilir ve çocuklarının eğitim sürecine ebeveynleri dahil edebilirler.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

BDEscolar Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 5.1.11

(0)
  • Güvenlik Durumu

BDEscolar hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer BDEscolar denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam